Snøscooter

Snøscootere har vært ett av Cylmo sine store satsingsområder i mange år, og vi har hatt ansatte som har vært i norgestoppen på dette feltet. Slik har vi blitt en av Norges største leverandører på overhalte veivakslinger og på å re-nicasilbehandle sylindre etter motorhavari.

Vårt delelager inneholder veiver, sylindere, stempler og pakninger til de fleste merker. Vi har også et stort utvalg av variatorreimer til meget gunstige priser, og mange kunder bruker oss når de har opplevd havari på sin snøscooter.

Vi kan også utføre arbeid som gir justeringer i forhold til effektøkning. Med vårt utstyr kan vi vektbalansere råder, stempler og veivparti. Dette er spesielt gunstig på motorer med høyt turtall og effekt. Tilbakemeldingene fra kunder er utelukkende positive når det gjelder å oppnå best mulig effekt av en motorbalansering.

Mange års erfaring med overhaling i alt fra standard motorer til turbotrimmede racing motorer, gir oss et godt grunnlag for å komme med råd og anbefalinger når det gjelder din snøscooter.