MC

Mange av våre ansatte er lidenskapelig opptatt av motorer og har et nært forhold til motorsykkel. Vi har overhalt og montert sammen alt i fra Harley Davidson fra 1920 tallet til mopeder fra langt opp på 2000 tallet. Vi skaffer deler til det meste på to hjul, og takket være våre ansatte har vi meget god kunnskap om originaloverhaling og trimming av forskjellige motorer.

Vi kan også utføre overflatebehandling av blokker og andre utvendige motorkomponenter. Her bruker vi både shootpeening og glassbåling, men også sodablåsing. Med vår vibrasjons trommel kan vi rense og polere overflaten på forskjellige komponenter, uavhengig av innhold.

I noen tilfeller kan det være vanskelig å skaffe overdimensjonerte stempler. Vi jobber derfor også med å innsette nye sylinderforinger i eksisterende sylindere for å få motoren tilbake til standardstørrelse.

Våre dyktige mekanikere er i stand til å skifte råder og overhale veivparti på de fleste mopeder, cross sykler og andre motorsykler. Mange av de jobbene vi utfører i dag er på veteran og litt eldre motorsykler, og det er jo alltid hyggelig å få lov til å hjelpe andre entusiaster med å holde disse flotte kjøretøyene på veien.