Industri og anlegg

Cylmo har mange års erfaring med tyngre diesel og gass motorer, og vi kan bistå med råd angående holdbarhet, kvalitet og økonomi ved overhaling av de forskjellige motortypene. Gode kanaler for anskaffelse av deler, og et bredt utvalg av leverandører, gjør at vi kan levere de delene motoren din trenger.

Vår leveregel er at vi aldri skal gå på bekostning av kvalitet. Det har hendt at vi har sagt nei til en jobb, fordi den ikke innehar den standarden vi står inne for. For å kunne møte disse kravene har vi investert i en maskinpark som holder meget høy standard. Denne maskinparken er bygd for å kunne bearbeide tyngre motorer opp til 20 liter, og samtidig ivareta våre kunder på bil og MC. Det er den mest moderne og komplette maskinparken for overhaling av komplette motorer og komponenter i hele Skandinavia.

Våre mekanikere monterer og leverer komplette motorer. Nylakkert og godt testet for oppstart, kan du ta motoren rask i bruk igjen.

Vi har også satt sammen ett service team som jobber med service, demontering og montering av motorer og komponenter på stedet. Faste service- og vedlikeholdsplaner er viktig for å opprettholde kvaliteten, og vi gir råd på hva som lønner seg ut i fra ditt behov. Gjennom våre leverandører kan vi tilby konkurransedyktige priser på olje, filter og andre deler.