BIL

Vi har lang og utstrakt erfaring i hel- og deloverhalinger av personbilmotorer av alle varianter. Cylmo har overhalt og satt sammen motorer som brukes i både dragracing, drifting og annen motorsport. Delene plukkes ofte fra eget lager eller fra et av de mange kvalitetsmerkene vi er importør av.

Gjennom mange år med motorbygging av ypperste klasse har vi tilegnet oss mye kunnskap om hvilke merker som har den kvaliteten som egner seg for de forskjellige bruksområdene. Våre ansatte har lang erfaring med trimming, og kan komme med gode råd og anbefalinger.

Har du en veteran motor?
Vi har overhalt motorer fra begynnelsen av 1900 tallet og frem til i dag. Når vi overhaler veteranmotorer skaffer vi eller lager de delene som trengs for å sette motoren tilbake i god stand. Vi har blant annet et stort delelager med mange sjeldne deler på lager. Sammen med et nettverk av del-leverandører kan vi derfor skaffe det meste av deler til din gamle motor.

Med vår avanserte maskinpark kan vi gjøre kompliserte og nøyaktige maskineringer av din motor, slik at den kommer tilbake til sin opprinnelige stand. Vi har også komplett avbalanseringsutstyr for å avbalansere veivparti og vektbalansering av råder og stempler, noe som gir høyere effekt og mindre slitasje på din motor.