Snøscooter og motorsykkel

Stempel
Vi kan levere stempel til de aller fleste motorer. Vårt hovedmerke til motocross og snøscooter er Wiseco, men vi kan også skaffe andre merker. Wiseco stempel leveres alltid med kryssbolt ringer og clips som en enhet. Etter 10 år med Wiseco er dette noe vi trygt kan anbefale. Wiseco er verdens største ettermarkeds leverandør av stempel og har vært det i en årrekke. Ta kontakt med en av våre medarbeidere får spørsmål. Leverer også custom stempel.

Cylinder reparasjoner/nikasil
De fleste av dagens snøscooter og motocross motorer leveres med nikasil belegg i cylindrene. Dette medfører ofte en større kostnad ved kjøp av ny cylinder. Derfor har vi valgt å legge opp et byttesystem av disse cylindrene. Cylindere av støpjern eller med stålforing kan vi borre på vårt moderne motorverksted. Vi kan også sette inn ny stålforing der det er behov for det. Noe ikke alle er klar over er at det også kan legges nikasil i støpjern cylindere. Dette kan gjøres hvis du har en motor som er slitt der du ikke finner større stempel. Hvis du har en cylinder eller en motorblokk som trenger ny nikasil som vi ikke har på lager kan vi reparere den du har.

Pakninger og kryssboltlager.
Vår leverandør av pakninger er hovedsakelig Wiseco, Cometic og Winderosa til småmotor segmentet. Pakningssettene er vanligvis oppdelt i toppsett og bunnsett. I toppsettene er det du trenger for og bytte stempel, I bunnsettene er det du trenger for og ut med veivakselen.RÃ¥de/veivakselreparasjoner
Vi har byttesystem på veivaksler til snøscooter og ATV, til motocross leverer vi fabrikk nye veivaksler fra Wiseco. Vi reparerer også veivaksler på vårt moderne motorverksted. Vi kan levere separate deler som råder, kulelager, simeringer og spesial grease. Kan også skaffe byttemotorer hvis det ikke er mer og reparere på.